Sijoituskissatoiminta ja siitosurokset

Siitosuros suunnitelmat:

Meillä on kasvamassa kaksi siitosurosta. Joensuussa asustaa Kattimäen Taneli, lilatabbynaamio, syntynyt 20 .12 . 2016. Tanelista tuli karavaanari ja asustelee äitinsä kanssa kahden palvelian taloudessa.

Omistajan suusta :

”Taneli on lempeä, isokokoinen mammanpoika. Hän on
sosiaalinen, rauhallinen ja rohkea, nauttii läheisyydestä ja on
uteliaana mukana kaikessa. Nauttii ulkoilusta ja kulkee valjaissa
nätisti. Taneli asustelee äitinsä Ruusan kanssa Joensuussa ja tulee
jatkossa tapailemaan tyttöjä joko kotonaan Joensuussa tai
Kattimäen kissalassa Askolassa.”

FI*Kattimäen Taneli (FI SK LO 1715310)

TANELI SIITOSLISTALLE 2017

Tässä Taneli poseeraa äitinsä Ruusan kanssa. Taneli on tuossa etualalla. Videopätkä tullut omistajilta Joensuusta ;)             Katso alla olevasta linkistä !!

SiitosurosTaneli ja Ruusa 2.1.2018 

 

Toinen kasvamassa oleva siitosuros on Kattimäen Armas, ruskeanaamio, syntynyt 17 .2 .2017. Armasta voi tulla tapaamaan Kattimäen kissalaan. Armas asuu 300m päässä kissalasta sijoitettuna perheeseen jossa on vanhempien lisäksi lapsia ja eläimiä. Näistä mainittakoon mikropossut ja kaksi koiraa ja kani. Eli Armas on tottunut moneen :)

FI*Kattimäen Armas (FI SK LO 1716012)

Armas kotisivuille


MIKÄ ON SIJOITUSKISSA?

pohjun-tytot

Kattimäen Irma ja Liisa, kuvaajana Susanna Pohju

Kuvassa sijoituskissamme Liisa, joka (äitinsä entinen sijoituskissamme) Irman kanssa asustaa Kotkassa. Irma kävi kissalassa astutusmatkalla ja sitten tuli tänne kolmeksi kuukaudeksi synnytysmatkalle. Kotiinpäin lähdettiinkin sitten ikioman tyttären kanssa, josta Irma saa loppuelämäkseen ystävän itselleen.

Sijoituskissa opas: mikä on sijoituskissa?

 

KISSALASSA ON KAKSI SIJOITUSKOTIA ETSIVÄÄ PENTUA. DEVON REX UROS SEKÄ PYHÄ BIRMA UROS. OTA YHTEYTTÄ, JOS OLET KIINNOSTUNUT . PÄIVITETTY 21.9.2018

Mainokset